TEOG Fen Bilimleri Soru ve Cevapları 27 Nisan 2017

207 TEOG 2. dönem sınavlarının ikinci oturumu bugün yapıldı. İkinci oturumda öğrenciler Fen Bilgisi, İngilizce ve İnkılap tarihi sınavları için ter döktü. Peki Teog Fen ve Teknoloji soruları ve cevapları yayınlandı mı? Milyonlarca adayın merakla beklediği Eba.gov.tr Teog Fen ve Teknoloji soruları haberimizde.

TEOG Fen Bilimleri Soru ve Cevapları 27 Nisan 2017
27 Nisan 2017 Perşembe 12:05

26-27 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşen TEOG 2. Dönem Sınavlarının ikinci oturumu bugün yapılıyor. Saat 09.00'da başlayan ikinci oturumda öğrenciler Fen ve Teknoloji sınavına girdi. Öğrenciler için TEOG'da en kritik derslerden biri sayılan Fen ve Teknoloji dersinin ağırlık katsayısı diğer derslerin iki katı. Fen Bilimleri soru ve Cevapları ne zaman açıklanacak? Öğrencilerin üzerinde en çok tartıştığı derslerden birisi Fen ve Teknoloji soruları oluyor. Fen soruları ile ilgili detayları haberimizden ulaşabilirisiniz.

2. DÖNEM TEOG FEN VE TEKNOLOJİ SORULARI NASILDI?

1 milyondan fazla öğrenci TEOG 2. Dönem sınavında Fen ve Teknoloji sorularına yanıt verdi. 20 sorunun sorulduğu Teog Fen ve Teknoloji soruları genelde sınava katılan öğrenciler tarafından en zor ders olarak görülüyor. Çünkü ilk dönem TEOG soruları daha çok biyoloji konularından yani sözel konulardan oluşmaktadır. Ancak TEOG 2. dönem Fen ve teknoloji soruları daha çok fizik dersi ağırlıklı olduğu için öğrencilerin doğru sayılarında ilk döneme göre bir düşüş gerçekleşmektedir.  

27 Nisan 2017 tarihinde yapılan Fen  Bilimleri sınavının geçmiş yıllara göre daha kolay olduğu ifade ediliyor. Siz değerli okuyucularımız da TEOG ile ilgili görüşlerinizi haberimizin sonunda bulunan "Yorum" bölümüne yazabilirsiniz. 

2017 TEOG 2. Dönem FEN Bilimleri Cevapları İçin TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.