TEOG Mazeret Matematik Soru ve Cevapları 20 Mayıs 2017

TEOG Mazeret Matematik Soruları nasıldı? 20 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen TEOG Matematik soru ve cevapları merak ediliyor. Matematik soru ve cevapları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

TEOG Mazeret Matematik Soru ve Cevapları 20 Mayıs 2017
20 Mayıs 2017 Cumartesi 11:00

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 2. Dönem Mazeret Sınavları bugün gerçekleşen ilk oturum ile tamamlandı. TEOG 2. Dönem sınavlarına giremeyen öğrenciler mazeret sınavlarında sorulara yanıt verdi. Peki Mazeret Matematik soruları nasıldı? Sınavdan çıkan öğrenciler matematik soru ve cevaplarını merak ediyor. İşte merak edilenler.

TEOG Mazeret Matematik Sınavında 20 soruya yanıt veren öğrenciler cevapları merak ediyor. Soruları değerlendiren uzmanlar mazeret sınavlarının ana sınava göre biraz zor olduğunu ifade etti. Sınavdan çıkan öğrenciler ile görüştüğümüzde ise soruların zor olduğunu söyledi.

TEOG Matematik soru ve cevapları açıklandı mı?

Sınava giren öğrenciler mazeret sınavı Matematik sorularının TEOG 2. Dönem sorularından daha zor olduğunu ifade ederken, soru ve cevapları merak etmeye başladı.  Matematik soru ve cevapları açıklandığı an haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.