TEOG sınavına girecek öğrencilere önemli uyarı

Milli Eğitim Bakanlığı yarın Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavını başlatacak. Sınava girecek olan öğrenciler şu kuralı sakın unutmayın.

TEOG sınavına girecek öğrencilere önemli uyarı
22 Kasım 2016 Salı 13:45

TEOG maratonu yarın başlayacak. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak olan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında üniversite sınavında olduğu gibi 4 yanlış 1 doğruyu götürme kuralı bulunmuyor. Bu yüzden soruları boş bırakmak yerine soruyu cevaplamak size fazladan 5 puan getirebilir.

Öğrenciler, liseye girmek için yapılan TEOG sınavında yarın ter dökmeye başlayacak. Sınavda daha yüksek puan almak için  soruları boş bırakmak yerine işaretlemek sizin yararınıza olabilir. Çünkü 4 yanlış bir doğruyu götürme kuralı yok. Bu yüzden boş bırakmak yerine işaretlediğiniz soru eğer doğru olursa fazladan 5 puan daha kazanabilirsiniz.


TEOG 1. Dönem sınavında başarılı nasıl olunur? Uzmanların Tavsiyelerini Öğrenmek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #TEOG
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.