TEOG sorularına nasıl itiraz edilir? MEB ÖDSGM Teog itiraz

Yüzbinlerce öğrencinin girdiği TEOG 1. Dönem sınavları sona erdi. Sınava giren öğrenciler sorulara nasıl itiraz yapılır merak ediyor. Peki TEOG ÖDSGM sınav itiraz süresi kaç gün olacak? İtiraz ile ilgili detaylara kamusaati.com adresimizde.

TEOG sorularına nasıl itiraz edilir? MEB ÖDSGM Teog itiraz
25 Kasım 2016 Cuma 14:04

23-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavları sona erdi. Daha iyi bir lise eğitimi için girilen TEOG 1. Dönem sınavları sonrasında öğrenciler bazı soruların iptal edilmesi gerektiği görüşünü dile getirdi. Sorulara itiraz etmek isteyen öğrenciler, itirazın nasıl yapılacağını merak ediyor. Peki TEOG sorularına nasıl itiraz edilir? İşte detaylar. 

23 Kasım 2016 Çarşamba günü TEOG 1. Dönem ilk oturumu gerçekleşti. Öğrenciler, çarşamba günü Türkçe, Matematik ve Din Kültürü sınavlarına girdi. 24 Kasım 2016 tarihlerinde ise adaylar FEN ve Teknoloji, İnkılâp Tarihi ve Atatürkçülük ile Yabancı Dil sınavlarında ter döktü. Sınavdan çıkan adaylar bazı soruların hatalı olduğunu ve iptal edilmesi gerektiğini belirtirken, MEB sorulara itiraz edilebileceğini ifade etti. Peki TEOG sorularına nasıl itiraz edilir?

Sorulara, cevap anahtarlarına ve sonuçlara yapılacak itirazlar, soruların, cevap anahtarlarının Bakanlıkça yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) gün içinde ÖDSGM resmi internet sayfasında yayımlanan sınav itiraz bölümünden elektronik olarak yapılabilecek.

TEOG Sorularına itiraz nasıl yapılır? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abx - 8 yıl önce
Sayı doğrusu Hititler ve hatırlamamak kesinlikle iptal edilmeli
Avatar
Kamil - 8 yıl önce
Matematik sayi dogrusu kesinlikle iptal edilmeli
Avatar
Mehmet - 8 yıl önce
Matematikten sayı doğrutusu iptal edilmeli
Misafir Avatar
fatma - 8 yıl önce @Mehmet
iptal soru yok o konular işlenmiştir o zaman anı ve biyografi sorusu iptal olsun
Avatar
Ayse - 8 yıl önce
Teogda Türkçe Akitapcıgı 1.soru nasıl itiraz edebiliriz
Avatar
Nusreddin Şengel - 8 yıl önce
Merve ve büyük annesi arasında geçen diyalog sorusu,doğru cevap olarak sunulan "B"seçeneği de diyalogun tamamı göz önüne alındığında pekala sorulabilir bir sorudur... Sorunun iptal edilmesi gerekir...
Avatar
Abc - 8 yıl önce
Matematikte sayı doğrusu Türkçe de hatırlamamak ve Hititler sorusu kesinlikle iptal edilmelidir sayı doğrusu sorusu müfredatta yoktur ve hatırlamamak ve Hititler sorusunun iki cevap ta oluyo kesinlikle iptal olsun
Avatar
Beyza - 8 yıl önce
Din kültürü ağaç sorusu iptal edilmeli
Avatar
damla - 8 yıl önce
teogda iptal oln soru varmı
Misafir Avatar
ngld - 8 yıl önce @damla
hakketten var mı bi öğrensek artık