Akılalmaz olay-Annesi erkek çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına, genç kızın ölen annesiyle ilgili gerçek damgasını vurdu. Çevresinde Şükran ismiyle tanınan kişinin ölümünün ardından erkek olduğu ortaya çıktı. Durumu canlı yayında öğrenen kızı sinir krizi geçirdi.

Akılalmaz olay-Annesi erkek çıktı!
14 Mart 2017 Salı 20:55

Müge Anlı’nın programında herkesi şaşırtan akıl almaz bir olay gerçekleşti. 8 Mart’a Kumburgaz’da oturan ve ‘Handan’ isimli bir butiği işleten Şükran Aktaş (60), fenalaşarak Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aktaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Doktorlar, Aktaş’ın ölümünü şüpheli bulunca ceset Adli Tıp’a kaldırıldı. Adli Tıp’ta yapılan incelemeler sonucunda Aktaş’ın erkek olduğu ortaya çıktı.

Bu ilginç durum, Aktaş’ın eşi ve 22 yaşındaki kızına bildirildi. Genç kız, aldığı bu haberle şoke olup sinir krizleri geçirirken eşi “Nasıl olur, benim eşim kadın, üstelik benden bebek dünyaya getirdi” diyerek duruma inanamadı. 

HEMŞİRELİK DE YAPMIŞ

Kumburgaz’dan telefonla Müge Anlı’nın programına bağlanan vatandaşlar, duyduklarına inanamadıklarını söyledi. Adının Merve olduğunu söyleyen bir kadın “Kumburgaz’da herkes onu tanır. Handan butiğin sahibiydi. Çok candan biriydi. Onun erkek olduğunu hiç kimse anlayamazdı. Çok bakımlı, işveli ve çilveli bir kadındı. Kadından daha kadındı” dedi.

Olayla ilgili konuşan muhtar ise “Bir kez gördüm. Erkek olduğunu duyunca ben de çok şaşırdım. Hiç öyle bir görüntüsü yoktu” diye konuştu.

Polis olaya el koyarak kocanın ifadesine başvurdu. Aldığı habere inanamadığını belirten koca “Eşim yıllarca Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hemşire olarak çalıştı. Benden hamile kaldığını söylemişti. Bebeğimiz dünyaya geldi. Olanlara inanamıyorum” dedi.

Aktaş’ın kızı ise yıllarca anne bildiği kadının erkek çıkması üzerine bunalıma girerek, “Peki benim gerçek ailem kim” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Polis Nail Ç.’nin ilk başlarda “Fakir bir aileden evlatlık aldım” dediği o aileyi bulmaya çalışıyor.

SAHTE KİMLİK KULLANMIŞ

Polis araştırmaları sonucu, ölen kişinin Nail Ç. olduğunu, Şükran Aktaş’a ait nüfus cüzdanı kullandığını tespit etti. Polisin ortaya çıkardığı gerçek Şükran Aktaş “Yıllar önce nüfus cüzdanımı kaybetmiştim. Beni polis merkezine çağırdılar. Ölü göründüğümü söylediler. Ben hayattayım. Yıllar önce çalınan nüfus cüzdanımla neler yaşanmış. Ben de şoktayım” şeklinde ifade verdi. 

'ASKERE GİDECEĞİM' DİYE GİTMİŞ

Nail Ç.’nin ailesi de olan bitenleri duyunca şoke oldu. Nail Ç.’nin ağabeyi “Bir gün köye geldi, askere gideceğini söyledi. Evraklarını aldı ve gitti. O günden sonra kendisinden haber alamadık” diye konuştu.

Polisin olayla ilgili araştırmaları devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.