Ankara'da 2'nci sınıf öğrencisi Serdal Kandemir kayboldu!

Ankara Çankaya ilçesinde ilköğretim 2 nci sınıf öğrencisi Serdal Kandemir, öğle saatlerinde okuldan ayrıldıktan sonra kayboldu.

Ankara'da 2'nci sınıf öğrencisi Serdal Kandemir kayboldu!
15 Nisan 2016 Cuma 11:10

Ankara Çankaya ilçesinde ilköğretim 2 nci sınıf öğrencisi Serdal Kandemir, öğle saatlerinde okuldan ayrıldıktan sonra kayboldu. 8 yaşındaki öğrenciden dünden beri haber alınamıyor.

Çankaya ilçesi İmrahorr Mahallesi'nde yaşayan ve Özbirlik İlköğretim Okulu'na giden Serdal Kandemir'den dün öğlen saatlerinden itibaren haber alınamıyor. Okuldan çıktıktan sonra eve geri dönmeyen Kandemir'in ailesi çocuklarının eve gelmemesi üzerine polise haber verdi. 

Harekete geçen polis ekipleri, Serdal Kandemir'in arkadaşlarının ifadesini alarak, çevrede ve mahallede geniş arama başlattı. Görgü tanıklarının söylediğine göre, 8 yaşındaki Serdal Kandemir'in İmrahor Deresi yakınında görüldüğü belirtildi. Arama Kurtarma ekipleri bu bölgede aramalarını yoğunlaştırırken, 8 yaşındaki Serdal Kandemir'in ailesi çocuklarının bulunmasını bekliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Baba - 8 yıl önce
İnşallah aile en kısa zamanda sevinir