Ankara'da bir apartmanda 2 ceset bulundu

Ankara'da bir apartmanın bodrum katında baba ve kızının cesedi bulundu.

Ankara'da bir apartmanda 2 ceset bulundu
22 Haziran 2016 Çarşamba 12:32

Ankara'da bir apartmanda, apartman içindeki kötü kokular ve artan böcek sayısı nedeniyle yapılan ilaçlama işlemi sırasında bodrum katında 2 ceset bulundu. Cesetlerden birinin bir kız çocuğu, diğerininde bir erkeğe ait olduğu tespit edildi.

Ankara'nın Sincan İlçesi Fatih Mahallesi Bucak Sokak Hürko Sitesi E-1 Blok 15 numaralı apartmanında meydana gelen olayda, bulunan cesetlerin bir baba ve kısına ait olduğu öğrenildi.

Bina sakinleri site görevlisine, apartmandan kötü kokular geldiğini ve binada böceklerin çoğaldığını bildirdi. Apartman görevlisi Hasan Alat ilaçlama çalışması yaparken girdiği bodrum katında iki cesetle karşılaştı. Alat’ın ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler, otopsi için Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Yüzleri tanınmayacak halde olan cesetlerin, 14 Şubat tarihinden beri kayıp olan Ali Alkan ile olayın yaşandığı apartmanda annesiyle yaşayan 9 yaşındaki İdil Alkan olduğu üzerinde durulduğu belirtildi.

"Kızın karnında yara izleri ve kan vardı"

Cesetleri bulan apartman görevlisi Hasan Alat, "Bodruma girdiğimde cesetlerle karşılaştım. Cesetleri ben çıkardım. Kızın göbek tarafında kan vardı. Bıçak izi gibi iz vardı. Adamda yara falan yok yani. Yüzleri tanınmıyordu. Ailesi burada birinci katta oturuyorlar. Polisler daha önce onlar hakkında araştırma yapmıştı. Girilmişti bodruma o zaman hiç bir şey yoktu. Cesetlerin kim tarafından konulduğu, ne zaman konulduğu hakkında bir bilgim yok" şeklinde konuştu.

Annesi daha önce basın mensuplarına açıklamada bulunmuştu

Anne Zehra Alkan, daha önce basın mensuplarına açıklama yapmış ve İdil’in kaybolmasından eşini sorumlu tutmuştu. Zehra Alkan, 9 yaşındaki İdil’i, babası Ali Alkan'ın 14 Şubat Pazar günü gezdirmek için aldığını ve bir daha kendilerinden haber alamadıklarını belirterek, kızına bir şey olmasından endişe ettiğini dile getirip, şunları söylemişti:

"Eşimin ruh sağlığı yerinde değil, en büyük endişemiz kızıma bir şey olması, kızımdan haber alamıyoruz. Gerekli mercilere başvurduk, bütün arama çalışmalarına rağmen haber alınamadı. Şubat ayında görülmesi gereken boşanma duruşmasına dahi gelmedi. Buradan sizin aracılığınızla sesleniyorum: Ne olur kızımı gören en yakın emniyet birimini arasın."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.