Ankara'da bombalı eylem iddialarına yalanlama

Ankara Valiliği, Ankara'da bazı cadde ve alışveriş merkezlerinin adları verilerek bombalı saldırı düzenleneceği haberlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Ankara'da bombalı eylem iddialarına yalanlama
17 Mart 2017 Cuma 18:43

Ankara Valiliği, son günlerde sosyal medya sitelerinden Ankara'da bazı cadde ve alışveriş merkezlerine bombalı eylem hazırlığı yapıldığı yönündeki paylaşımlara ilişkin açıklamada bulundu. Söz konusu açıklama şu şekilde;

''Sosyal medyada bazı cadde ve AVM’lerin adı verilmek suretiyle bombalı eylem yapılacağı şeklinde asılsız ve uydurma haberlere yer verilmektedir.

Halkımızın huzurunu bozmak amacıyla, daha önce de bu tür dedikoduların sosyal medya aracılığı ile yayılmaya çalışıldığı tespit edilmiş ve sorumlular hakkında yasal işlem yapılmıştır. 

Yetkili makamlar tarafından yapılan açıklamalar dışında, kasıtlı olarak yayılmak istenen asılsız paylaşımlara vatandaşlarımızın itibar etmemesi ve kentimizin güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alındığının bilinmesi hususu, kamuoyuna saygı ile duyurulur. ''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.