Ankara'da kar yağışı sonrası zincirleme trafik kazaları

Ankara'da kar yağışı sürücüleri olumsuz etkiledi. Başkentte yaşanan kar yağışı sonrasında 2 ayrı noktada zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Ankara'da kar yağışı sonrası zincirleme trafik kazaları
02 Aralık 2015 Çarşamba 23:11

Ankara'ya yılın ilk karı düştü. Ankara'da sabah saatlerinde ve akşam saatlerinde yaşanan kar yağışına bazı sürücüler hazırlıksız yakalandı.

Yağan kar yağışında yollarda meydana gelen kar birikintileri sonrasında zincirleme kazalar meydana geldi. 2 farklı yerde yaşanan kazalarda toplam 15 araç birbirine girerken, 1 kişi de yaralandı.

Ankaralılar sabah kuvvetli kar yağışı ile güne başlarken, öğlen saatlerinde kar yağışını soğuk hava almıştı. Akşam saatlerinde yeniden başlayan kar yağışı sonrasında  kaza haberleri gelmeye başladı. Akşam saat 20.00 civarında yaşanan ilk kazada 10 araç birbirine girdi. Kaza, seyir halinde bulunan 2 aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonrasında meydana geldi. Arkadan gelen 8 araç, çarpmamak için manevra yaptıkları sırada buzlanan yolda duramayıp zincirleme kaza meydana getirdi. Turan Güneş Bulvarı üzerinde meydana gelen zincirleme kaza sonrasında 1 kadın yaralanırken, yol araç trafiğine kapatıldı ve uzun araç kuyruğu oluştu. 

İkinci zincirleme kaza ise kaza yerinin 2 kilometre gerisinde gerçekleşti. Gerçekleşen kazada ise 5 araç birbirine girdi. Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazada araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.