Ankara'da kuvvetli yağış ve dolu uyarısı - 26 Nisan 2016

Meteoroloji Ankaralıları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Nisan 2016 Salı günü öğleden sonra başlayacak şiddetli yağmur ve dolu konusunda Ankaralıları uyardı. İşte Meteoroloji'nin Ankara uyarısı.

Ankara'da kuvvetli yağış ve dolu uyarısı - 26 Nisan 2016
26 Nisan 2016 Salı 16:37

Meteroloji Genel Müdürlüğü, Ankaralıları sağanağ yağmur ve dolu konusunda uyardı. Ankara'nın kuzeyinde ve kuzeybatısında bulunan ilçelerde yoğun bir yağmurun ve dolu yağışının beklendiğini açıkladı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Ankara'da yağacak yağmurun saatini vererek 13.30 ile 15.00 saatleri arasında Güdül, Çamlıdere, Ayaş ve Kızılcahamam bölgelerinde kuvvetli gök gürültü ve yağmurun, yer yer de dolunun etkili olacağını bildirdi. Kuvvetli yağış sebebiyle vatandaşların dikkat etmesi gerektiğini de belirtti.


Etiketler; #Ankara
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.