Ankara'da yarın bu yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Valiliği, 21 Mart Salı günü (yarın) saat 11.00'de gerçekleştirilecek olan “5 Bin Köye 5 Bin Orman Projesi” konulu program nedeniyle, yarın saat 07.00'den itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Ankara'da yarın bu yollar trafiğe kapatılacak
20 Mart 2017 Pazartesi 18:58

Ankara Valiliği, Orman ve Su İşleri Bakanlığı organizesinde, 21 Mart 2017 günü saat 11.00’de Ankara Spor Salonu’nda (ARENA) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirilecek “5 Bin Köye 5 Bin Orman Projesi” konulu program nedeniyle, 21.03.2017 günü saat 07.00’den etkinlik sonuna kadar bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre yarın, Cumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası ile giriş ve çıkışları), Hipodrom Caddesi-Talatpaşa Bulvarı (Ulaştırma Kavşağı ile Opera Köprüsü arası tüm giriş ve çıkışları) araç trafiğine kapatılacaktır.

Bu güzergâhları kullanan vatandaşların, trafiğe kapatılan yol durumunu dikkate almalarının faydalı olacağı kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.