Davutoğlu'na 'Vay Hocaya bak sen'

Bingöl'de Sevgi Evileri Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bingöllü Erkan ile satranç oynadı.

Davutoğlu'na 'Vay Hocaya bak sen'
27 Şubat 2016 Cumartesi 22:53

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Bingöl'de Sevgi Evileri Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Burda çocuklarla Davutoğlu arasında ilginç diyaloglar geçti.

Yetiştirme Yurdu'nda çocuklarla takım kurarak satranç oynayan Başbakan Davutoğlu'nun rakibi Erkan'la aralarındaki diyaloglar herkesi güldürdü.

Bingöllü Erkan, Başbakan Davutoğlu'nun hamlesi üzerine ''Vay Hocaya bak sen'' dedi. Erkan'ın tepkisini gülerek karşılayan Davutoğlu, ''Hocaya bak sen diyor bakar mısınız? Evlat sen baya iyi oynuyorsun'' dedi. Davutoğlu bir ara genç çocuğa espirili bir dille ''Senin fil ile işin bitti şimdi benim file taktın kafayı'' dedi.

Santranç oynarken bir çocuğun fotoğraf çekmesi üzerine Başbakan Davutoğlu ''Sabato ediyor bu'' diyerek içerideki herkesi güldürdü. Satranç maçının kazananı Erkan oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.