Demirtaş'tan hendek kazan teröristlere övgü

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Güneydoğuda hendek kazan ve askere ve polise saldıran teröristlere övgüler yağdırdı.

Demirtaş'tan hendek kazan teröristlere övgü
06 Ocak 2016 Çarşamba 21:37

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Güneydoğuda hendek kazan ve askere ve polise saldıran teröristlere övgüler yağdırdı. Demirtaş hendek kazan ve güvenlik güçlerine saldıran teröristlere övgüler yağdırırken onlar hakkında, , "Alnından değil, ellerinden öpüyorum" ifadelerini kullandı.

Selahattin Demirtaş, partisinin grup toplantısı salonunda ''Barış İsteyenler Grubu'' üyelerini ağırladı. Eski Milletvekilleri ve gazetecilerden oluşan gruba konuşma yapan Demirtaş, "Her konuyu, her zorlu, sıkıntılı mevzuyu masada yüz yüze, saygı içinde ön şartsız konuşmaya hazırız" dedi. Sokağa çıkma yasağının uygulandığı bölgelerdeki cenazelerin defnedilmediğini söyleyen Demirtaş, bölgede güvenlik güçleri ile çatışan PKK'lı teröristler için, "Başbakan güvenlik güçlerinin alnından öptüğünü söyledi. Ben de bu zulmün karşısında dik duranların alnından değil ellerinden öpüyorum" diyerek övgüler yağdırdı.


Etiketler; #PKK #Demirtaş
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.