Ege ve Akdeniz'de deprem oldu

Akdeniz ve Ege bölgesinde deprem meydana geldi.

Ege ve Akdeniz'de deprem oldu
14 Haziran 2017 Çarşamba 11:21

Bugün Akdeniz ve Ege bölgesinde deprem meydana geldi. Akdeniz'deki deprem Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 10.10'da 4,3 büyüklüğünde gerçekleşti. 

5,18 kilometre derinlikte meydana gelen depremin merkez üssünün Girit Adası olduğu belirlendi.

Ege'de 4.5 şiddetinde deprem

Hafta başında İzmir'i Karaburun ilçesinde meydana gelen 6.3'lük depremin ardından bugün saat 07.35’te yine deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) verilerine göre, Karaburun açıklarındaki deprem 4.5 büyüklüğünde gerçekleşti. Deprem, deniz seviyesinin 10 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 4.4 olarak bildirerek, depremin deniz seviyesinin 7 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini açıkladı. AFAD depremin merkez üssüne Türkiye’den en yakın yerleşim yerini ise Hasseki olarak belirledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.