Elazığ'da feci kaza! Tren minibüse çarptı: 8 ölü

Elazığ'da sabah saatlerinde TCDD'ye bağlı Tatvan-Ankara seferini yapan tren, raylardan geçmeye çalışan işçileri taşıyan minibüse çarptı. Yaşanan korkunç kazada 8 kişi öldü.

Elazığ'da feci kaza! Tren minibüse çarptı: 8 ölü
20 Haziran 2016 Pazartesi 11:33

Elazığ'dan sabah saatlerinde feci bir kaza haberi geldi. Tatvan-Ankara seferini düzenleyen tren, geçitten geçmeye çalışan minibüse çarptı. Yaşanan feci kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişide ağır yaralandı.

Sabah 09.15 sıralarında feci bir kaza meydana geldi. Elazığ merkezde bulunan Yurtbaşı Beldesinde Tatvan-Anakra seferini yapan TCDD'ye bağlı tren ile tren raylarından geçmeye çalışan minibüs çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi ölürken, 1 kişi ise ağır yaralandı. 

Trenin çarptığı minibüste Suriyeli tarım işçilerinin olduğu ifade edilirken, bölgeye gelen itfaiye ve AFAD ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. 


Etiketler; #Elazığ #kaza
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.