Elazığ'da sokağa çıkma yasağı

Elazığ'da bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenecek operasyon öncesi sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Elazığ'da sokağa çıkma yasağı
08 Aralık 2016 Perşembe 21:51

Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Yücekonak Köyü kırsalında düzenlenecek operasyon öncesi, saat 19.00'dan itibaren, ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Karakoçan İlçesi'ne bağlı Yücekonak Köyü bölgesinde düzenlenecek operasyon öncesi vatandaşların zarar görmemesi için sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Elazığ Valiliği'nce yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

"Elazığ ili Karakoçan İlçesi genelinde faaliyet yürüten bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik Elazığ ili Karakoçan İlçesi Yücekonak Köyü bölgesinde operasyon düzenlenecektir. Operasyon icra edilen bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince, belirtilen bölgelerde (Karakoçan İlçesine bağlı olan; Yücekonak Köyünde) sivil vatandaşların zarar görmemesi amacıyla 08 Aralık 2016 Perşembe günü saat 19.00'dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar bu bölgelere giriş çıkışlar ile sokağa çıkma yasaklanmıştır. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması, kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmekte olup, yasağın bitim süresi ayrıca duyurulacaktır."


Etiketler; #Elazığ
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.