Emekli öğretmen ölü bulundu

Antalya'daki evinden ayrılan ve kendisinden hiç haber alınamayan emekli öğretmen Zekai Etlican, ölü bulundu.

Emekli öğretmen ölü bulundu
29 Mart 2017 Çarşamba 10:05

Antalya Kumluca'ya bağlı Hızırkahya Mahallesi'nde oturan 65 yaşındaki emekli öğretmen Zekai Etlican'ın evden ayrıldıktan sonra evdeki ışıkların iki gündür yandığını fark eden komşuları ailesine haber verdi. Evde pencerenin açık ve sofranında kurulu olduğunu gören aile üyelerinin başvurusu ile Etlican'ın gidebileceği yerler aranmaya başlandı. Dün akşam saatlerinde Etlican'a ait 07 TE 160 plakalı aracın Kavak Mahallesi Alakır Çayı'nda olduğunu gören aile üyeleri, jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Ekipler ilk başta aracı sudan çıkardı. Etlican'ın araç içinde olmadığı anlaşılınca, Deniz Polisine haber verildi. Profesyonel dalgıçların çalışmalarının ardından Etlican'ın cesedine ulaşıldı. Araçtan yaklaşık 400 metre uzakta bulunan Etlican'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

14 Mart'tan bu yana kendisinden haber alınamayan ve cansız bedeni bulunan Etlican'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.