EMITT'in gözdesi, Ankara keçileri

Ankara'nın ünlü tiftik keçisi ve Ankara'nın maskot kedisi Misket, 21. EMITT Turizm Fuarı'nda çocuklardan büyük ilgi görüyor.

EMITT'in gözdesi, Ankara keçileri
28 Ocak 2017 Cumartesi 14:28

26 Ocak'ta İstanbul'da başlayan 21. EMITT Turizm Fuarı'nda, Ankara Büyükşehir Belediyesi standında tanıtılan ünlü Ankara tiftik keçileri, yoğun ilgi görüyor.

Kırsal Kalkınma ve Jeotermal Daire Başkanlığı’nın, Ankara tiftik keçisinin üretimini teşvik etmek ve hayvancılığı desteklemek amacıyla çiftçilere dağıttığı dünyaca ünlü Ankara'ya özgü keçiler, Fuar'a renk katıyor. Büyükşehir'in standına aileleriyle gelen çocuklar da keçilerle fotoğraf çektiriyor. Ankara'nın maskot kedisi Misket de çocuklardan büyük ilgi görüyor.

Ziyaretçilerin ilgi odaklarından biri olan Büyükşehir Belediyesi’nin standını, Fuar'ın 2. gününde, eski Başbakan Yardımcısı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler de ziyaret etti. ANKAPARK maketini yakından inceleyen İşler, hatıra fotoğrafı da çektirerek, projeyi çok beğendiğini dile getirdi.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.