Erdoğan ve Davutoğlu saat kaçta görüşecek ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu arasında, hükümet kurma süreci kapsamında gerçekleşmesi planlanan görüşmenin yarına ertelenmesi sonrasında, bu ikilinin yarın saat kaçta görüşeceği merak konusu oldu.

Erdoğan ve Davutoğlu saat kaçta görüşecek ?
23 Kasım 2015 Pazartesi 22:57

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında, hükümet kurma görevi kapsamında gerçekleşecek görüşmenin yarın olacağının bildirilmesi sonrasında, ikilinin saat kaçta görüşeceği merak konusu oldu.

1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonrasında yüzde 49,5 oy alan AK Parti'ye Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümet kurma görevini 17 Kasım 2015 tarihinde vermişti.

 Görüşme ö
ğretmenler gününde, saat 11.00'da gerçekleşecek.

64.ncü Hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan alan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Kasım 2015 Salı günü saat 11.00'da Erdoğan ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Davutoğlu ile görüşmesinden önce MİT Müsteşarı Ahmet Fidan ondan sonra TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ile görüşme gerçekleştirecek.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.