Eski boksörden HDP'li gruba Türk bayraklı tepki

Diyarbakır'da yaşanan olayları protesto etmek için Mersin'de toplanan bir grup HDP'li yürüyüş düzenlemek istedi. HDP'lilerin bu protestosuna 56 yaşındaki bir vatandaş Türk bayrağıyla tepki gösterdi.

Eski boksörden HDP'li gruba Türk bayraklı tepki
16 Aralık 2015 Çarşamba 17:03

Diyarbakır'da yaşanan olayları bahane ederek yürüyüş yapmak isteyen HDP'li gruba 56 yaşındaki Salah Ömürtaş'tan Türk bayraklı tepki geldi. Ömürtaş HDP'li gruba, "Türkiye'yi karıştırıyorsunuz. Biz sizi Mersin'de istemiyoruz" diye bağırdı. HDP'li grup Ömürtaş'a tepki vermezken, polis 56 yaşındaki vatandaşı güçlükle uzaklaştırdı.

Mersin HDP il binası önünde toplanan HDP'li grup Diyarbakır'da yaşananları protesto etmek için Özgür Çocuk Parkı'na yürüyüş düzenlemek istedi. Polis ekipleri izinsiz yürüyüşü grubun önüne geçerek engelledi. HDP Mersin İl Başkanı Selman Günbat, yapacakalrı yürüyüşün yasal olduğunu beyan ederek polis ekipleri ile konuştu. Konuşma sırasında eski boksör olduğu ifade edilen 56 yaşındaki Salah Ömürtaş gurba tepki gösterdi. Ömürtaş Türk bayrağı açarak gruba karşı, "Türkiye'yi karıştırıyorsunuz. Biz sizi Mersin'de istemiyoruz" diye bağırdı.  Ömürtaş'ın bu tepkisine HDP'li grup tepki vermezken, polis eski boksörü güçlükle sakinleştirdi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.