Fabrikada zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti

Sinop'un Dikmen ilçesinde bir balık unu fabrikasında, atık balık suyunu temizlemek için kuyuya inen işçilerden 2'si metan gazı zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetti.

Fabrikada zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti
10 Kasım 2015 Salı 22:34

Sinop'un Dikmen ilçesinde özel bir şirkete ait balık unu fabrikasında, atık balık suyunu temizlemek için kuyuya inen işçilerden 2'si metan gazı zehirlenmesi nedeniyle hayatını kaybetti.

Fabrika işçilerinden Sezgin Albayrak, Serdar Meral, Kadir Karataş ve Volkan Kalyon atık balık suyunu temizlemek için işletmenin kuyusuna indi. 

Kuyudaki dört işçi bir süre sonra kuyuda biriken metan gazı nedeniyle baygınlık geçirdi. Diğer işçilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekipleri bayılan işçileri hastanelere kaldırdı. 

Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan Albayrak ve Meral, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Gerze Devlet Hastanesine kaldırılan Karataş ve  Kalyon'un sağlık durumlarının ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.