Hacettepe Üniversitesinde eğitime ara verildi

Hacettepe Üniversitesi'nde dün karşıt grup öğrenciler arasında yaşanan olaylar sonrasında rektörlük eğitime ara verildiğini açıkladı.

Hacettepe Üniversitesinde eğitime ara verildi
24 Mart 2016 Perşembe 08:45

Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, Beytepe Kampüsü'nde karşıt gruplu öğrencilerin taşlı sopalı, bıçaklı kavgasından sonra eğitime 2 gün ara verildiğini duyurdu. 

Dün öğlen saatlerinde Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında taşlı, sopalı ve bıçaklı kavga çıktı. Çıkan kavga uzun süre devam ederken, çevik kuvvet ekipleri duruma müdahalae etti. Yaşanan kavga sonrasında 2 öğrenci yaralanırken, 10 öğrenci de gözaltına alındı.

Karşıt grupların kavgası sonrasında Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü bir karar aldı. Aldığı kararı resmi sitesinden duyuran Rektörlük, Beytepe KAmpüsü'nde eğitime 2 gün ara verildiğini duyurdu. Rektörlük tarafından yapılan yazılı açıklama şu şekilde;

"Değerli hacettepeliler, Beytepe Yerleşkesi'nde 23.03.2016'da yaşanan olaylar nedeniyle 24.03.2016 (Perşembe) ve 25.03.2016 (Cuma) olmak üzere 2 gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Durumu bilgilerinize sunarız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.