Hatay'da Emniyet Amiri Ahmet Beşli toprağa verildi - Beşli'nin eşi: 'kocam öldürüldü'

Hatay Belen'de Emniyet Amiri Ahmet Beşli, makamında intihar etti. Beşli'nin eşi, Ahmet Beşli'nin intihar etmediğini ve öldürüldüğünü iddia etti. Emniyet Amiri Ahmet Beşli'nin kızı ise babasının vatan haini olmadığını ve şehit olduğunu sözlerine ekledi.

Hatay'da Emniyet Amiri Ahmet Beşli toprağa verildi - Beşli'nin eşi: 'kocam öldürüldü'
12 Ağustos 2016 Cuma 16:55

Hatay'da Emniyet Amiri Ahmet Beşli intihar etti.Hatay'da Belen Emniyet Müdürlüğünde görevli 39 yaşındaki ilçe Emniyet Amiri Ahmet Beşli, makamında, henüz bilinmeyen bir nedenle beylik tabancasıyla intihar etti.

Emniyet ekiplerince çağrılan ambulansla İskenderun'da özel bir hastaneye kaldırılan Beşli, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aynzeliha Beşli: Kocam öldürüldü

Toprağa verilen emniyet amirinin eşi Aynzeliha Beşli, kocasının olaydan bir gün önce, kendisine bir mektup bıraktığını ve eşinin intihar etmediğini söyledi. Aynzeliha Beşli, "Benim eşim yıllarca devletine emek verdi. Eşimde en ufak bir leke yoktur. Eşimin adı FETÖ ile birlikte anılmasın, eşim vatan hain değildir. Benim eşim vatanı ve bayrağı için canını verdi" şeklinde konuştu.

 Ahmet Beşli'nin kızı 23 yaşındaki Pelin Beşli de, "Benim babam vatan haini değil, şehittir" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.