Hükümetin eylem planına Memur-Sen'den destek

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 64. Hükümetin 2016 yılı için açıkladığı eylem planı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hükümetin eylem planına Memur-Sen'den destek
12 Aralık 2015 Cumartesi 00:17

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 64. Hükümetin 2016 yılı için açıkladığı eylem planı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yalçın, belirlenen kademeli eylem planları hakkında, ''64. Hükümetin açıklamış olduğu eylem planı toplumun her kesimine yansıyacak müjdelerle doludur. Bu müjdelerin hayata geçirilmesi durumunda Türkiye büyüme ve kalkınma yolunda bir adım daha ileri atacaktır. Bu paket Türkiye'nin motivasyonunu artıracak, umudunu güçlendirecektir. Yeni Türkiye'yi bölgesinde ve dünyada söz sahibi olma noktasında zirveye taşıyacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

64. Hükümet 2016 yılında, 1 hafta, 3 ay, 6 ay ve 12 ay şeklinde planlanan kademeli eylem planının içerisinde; işçi emeklilerine 1200 TL verilmesi, polis ve uzman erbaşların ek göstergesi 2200’den 3000’e yükseltilmesi, şubatta 30 bin öğretmen ataması, yeni gelir vergisi kanununun çıkarılması, kamu personel rejimi gerçekleştirilmesi, asgeri ücretin 1300 TL olması, iş uyuşmazlıkları ile ilgili hakem heyetinin kurulması ve birçok eylem planı bulunuyor.


Etiketler; #memur-sen
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 9 yıl önce
Yürekten destekliyoruz.