İngiliz müzisyen James Taylor'dan patlama ile ilgili taktir toplayan mesaj

Ankara'da yaşanan hain terör saldırısı sonrasında Ankara'da yaşayan İngiliz müzisyen James Taylor, tüm dünyaya çağrıda bulundu. Taylor resmi hesabından "Charlie oldunuz, Paris oldunuz, peki Ankara olacak mısınız?" sorusuyla bitirdiği, dikkat çeken bir yazı paylaştı.

İngiliz müzisyen James Taylor'dan patlama ile ilgili taktir toplayan mesaj
14 Mart 2016 Pazartesi 14:05

James Taylor yazısında ilk olarak oraya olmayı düşündünüz mü? sorusuyla birçok insanın evlerine gitmek için beklediği otobüs duraklarında patlamanın gerçekleştiğine dikkat çekti. 

Türkiye Ortadoğu değil

Türkiye'nin hiçbir zaman orta doğu olmadığını, Ankara'nın bir şavaş alanı olmadığını ifade eden Taylor, "Ankara Normal, modern ve diğer Avrupa başkentleri gibi kalabalık bir şehir" dedi. 

Türkiye mükemmel bir ülke

Paris, Londra gibi şehirlerde yaşanan terör saldırılarına bakıp Ankara'da yaşanan terör saldırılarına tepkisiz kalan Avrupa'yı eleştiren James Taylor, bunun sebebinin Türkiye'de yaşayanların müslüman olmasından mı kaynaklandığını sordu. Türkiye'nin Irak ve Suriye gibi bir ülke olmadığına vurgu yapan Taylor, Türkiye'nin mükemmel bir ülke olduğunu belirtti.

Ankara Benim Evim

Ankara'yı çok sevdiğini insanların çok sıcak kanlı olduğunu ifade eden Taylor, Ankara'da 18 aydır bulunduğunu, burasının kendisinin evi olduğunu söyledi. Yaşanan terör olaylarının batıyı etkilemeyeceğini düşünenlere seslenen Taylor, "Ankara'daki saldırılar bizi etkilemez diye düşünüyorsanız ya da Paris ve Londra'daki saldırılarla aynı şeyleri hissetmiyorum diyorsanız belki de neden, neden böyle hissettiğinizi sorgulamalısınız." dedi.

Yazısının sonunda Batı ülkelerine seslenen İngiliz Müzisyen James Taylor, "Charlie oldunuz, Paris oldunuz, peki Ankara olacak mısınız?" diyerek yazısını sonlandırdı. Taylor'ın bu yazısı sosyal medyada kısa sürede büyük paylaşım aldı ve taktir topladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sema - 8 yıl önce
Adam haklı bir şekilde türkleri savunmuş.fransada gerçekleşen saldırıda tüm dünya ayağa kalkmıştı TÜRKİYE yi savunduğu için ona sonsuz teşekkür ederim bizim söyleyemediklerimizi o söyledi