İstanbul'da alarm - Şiddetli yağmurlar geliyor

Geçtiğimiz hafta yağışlar nedeniyle sıkıntı yaşayan İstanbullular için Meteoroloji Genel Müdürlüğü yine yağış uyarısı yaptı.

İstanbul'da alarm - Şiddetli yağmurlar geliyor
27 Temmuz 2017 Perşembe 18:17

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul'daki vatandaşları uyardı. Şiddetli yağışlar için uyarıda bulunan Meteoroloji, yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başlayacağını söyledi.

Edirne ve Kırklareli’nde öğle saatlerinde görülen sağanak yağmurun akşam saatlerinde saat 20.00-21.00 civarında İstanbul’a ulaşması bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta İstanbul'un ulaşımını engelleyen yağışlar kadar olmasa da yağışın gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Bu nedenle hava sıcaklarında da 4 ila 6 derece azalış yaşanacak.

Silivri ve Beylikdüzü tarafında başlayan şiddetli yağmurla birlikte dolunun da etkili olduğu görüldü ve halen devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.