İstanbul'da beklenen kar trafiği durdurdu

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan kar, trafiği durma noktasına getirdi. Sarıyer, Şişli, Bağcılar ve Levent başta olmak üzere etkili olan kar yağışı aralıklara devam ediyor.

İstanbul'da beklenen kar trafiği durdurdu
16 Aralık 2016 Cuma 20:31

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarını ardından akşam saatlerinde İstanbul'un Avrupa yalasında lapa lapa kar yağışının başlandığı görüldü.

Sarıyer, Şişli, Bağcılar ve Levent başta olmak üzere etkili olan kar yağışı aralıklara devam ediyor.

TRAFİK YOĞUNLUĞU %80 ARTTI

İstanbul'da kar yağışıyla birlikte trafik yoğunluğu yüzde 80 seviyelerine kadar yükseldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün açıklaması doğrultusunda beklenen kar yağışı akşam saatlerinde etkisini göstermeye başladı. İstanbul genelinde aniden bastıran kar yağışının mesai çıkış saatine denk gelmesiyle hem metrobüs hem de trafik yoğunluğu bir kat daha arttı.

Aniden bastıran kar yağışıyla birlikte trafik yoğunluğu İBB verilerine göre yüzdem 80'lere ulaştı. İstanbul'un ana halterlerin de yağan kar yağışıyla birlikte trafik adete durma noktasına geldi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.