İstanbul'da caminin tentesi çöktü- 3 ölü, 23 yaralı

İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii'nde yoğun kar yağışı yüzünden avludaki tente çöktü. Çöküntünün altında kalan cemaatte 3 kişi hayatını kaybederken 23 kişi de yaralandı.

İstanbul'da caminin tentesi çöktü- 3 ölü, 23 yaralı
10 Ocak 2017 Salı 15:50

İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı kılanların üzerine, yoğun kar yağışı yüzünden kar biriken avludaki tente çatı çöktü. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 23 kişi de yaralandı.

Cami avlusundaki tente, karın ağırlığına dayanamadı.Tente ve kar kütlesi, cenaze namazı kılanların üzerine düştü.

Cemaatin yardımıyla kar altında kalan bazı vatandaşlar kurtarıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

Çöken tentenin altında kalmaktan son anda kurtulan bir kadın olay anını anlattı.

Görgü tanığı kadın, "Geldiğimiz andan beri 'lütfen tenteler altından geçmeyin, çökebilir' deniliyordu. Kar hızlanmıştı. İlk cenaze namazı kılındıktan sonra bir anda tente çöktü. Kaos oldu. Herkes kendi arkadaşının yardımına koştu" dedi.

"Karın temizlenmesi gerekirdi" diyen kadın, "Üstteki beyaz yerler eğikti. Üzerimize çökecek gibiydi" diye konuştu.










 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.