İstanbul'da Zafer Bayramı için bazı yollar trafiğe kapatılacak

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası törenleri nedeniyle kapalı olan yollar için İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı.

İstanbul'da Zafer Bayramı için bazı yollar trafiğe kapatılacak
25 Ağustos 2017 Cuma 17:45

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası için 27 Ağustos ile 30 Ağustos'ta yapılması planlanan etkinlikler kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Trafik, Millet Caddesi ve Fevzipaşa Caddesi'nden alternatif güzergah olarak verilecek.

07.00 ile 14.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak yollar ise şöyle:

Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) gidiş ve gelişler, D-100 istikametinden Vatan Caddesi girişi, Edirnekapı'dan Vatan Caddesi girişi, 10. Yıl Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Oğuzhan Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Sofular Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Halıcılar Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Akdeniz Caddesi'nden Vatan Caddesi'ne giriş ve Akşemsettin Caddesi'nden Vatan Caddesi'ne giriş.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.