İstanbullulara İSKİ'den su uyarısı! Bugün büyük su kesintisi yaşanacak

İSKİ, İstanbul genelinde büyük su kesintisi yaşanacağına dair yazılı açıklama ile uyarıda bulundu. Su kesintisinin saati ve ne zaman gerçekleşeceğine dair bilgilendirmede bulunuldu.

İstanbullulara İSKİ'den su uyarısı! Bugün büyük su kesintisi yaşanacak
11 Ocak 2018 Perşembe 13:20

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul genelinde yapılması planlanan büyük su kesintisine dair yazılı açıklama yaptı. Kesintinin nedeni ise ana isale hattında dış etken sonucunda ortaya çıkan arızaya yapılacak olan müdahale olduğu bildirildi.Peki, İstanbul genelinde büyük su kesintisi hangi ilçelerde yaşanacak; sular ne zaman ve saat kaçta gelecek?  

İSKİ'den yapılan yazılı açıklamada, "Üsküdar Bulgurlu-Çamlıca arası Ana İsale Hattı’nda dış etken nedeniyle bir arıza meydana gelmiştir. Ekiplerimiz hemen müdahale ederek, arızayı giderme çalışmalarına başlamıştır.

SULAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GELECEK?

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), ana isale hattında dış etken nedeniyle meydana gelen arızaya müdahale edildiğini, bazı bölgelerde bugün saat 15.00'e kadar su kesintisi yaşanacağını bildirdi.

SU KESİNTİSİ NERELERDE YAŞANACAK?

Ümraniye, Üsküdar, Kadıköy ve Fatih ilçelerinin bir kısmı, Zeytinburnu ilçesinin tamamı ile Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Bakırköy ve Beykoz ilçelerinin sahil kesiminde saat 15.00’e kadar su kesintisi yaşanacağını kıymetli İstanbullulara üzülerek bildiririz" denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.