İzmir'de su kesintisi: 3 ilçe 21 saat susuz kalacak

İzmir'de su kesintisi. İzmir'in Bayraklı, Bornova ve Konak ilçelerinin bazı mahallelerine 21 saat su verilemeyeceği açıklandı.

İzmir'de su kesintisi: 3 ilçe 21 saat susuz kalacak
23 Nisan 2016 Cumartesi 13:25

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Bayraklı Fatih Caddesi üzerinde bulunan 2200 milimetre çaplı isale hattında yapılacak çalışma nedeniyle 3 ilçeye 21 saat su verilemeyeceği belirtildi. İzmir'in Bayraklı, Bornova ve Konak ilçelerinin bazı mahallelerine 25 Nisan Pazartesi günü saat 09.00 ile 26 Nisan Salı günü 06.00 arasında su verilemeyeceği kaydedildi.

İzmir'de su kesintisinden etkilenecek bölgeler şu şekildedir: 

Bornova

Kazım Dirik, Çınar, Yıldırım Beyazıt, Rafet Paşa, Yeşilova, Barboros, Gazi Osman Paşa, Tuna, Koşukavak, Birlik, Meriç, Merkez, Egemenlik, Serintepe, Zafer, Çamkule, Işıklar mahalleleri ile Manifaturacılar Sitesi, 

Konak

Çınarlı ve Mersinli 

Bayraklı

Mansuroğlu ve Adalet mahalleri 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.