Keçiören Belediyesi'nden dolar ve euro bozdurana araba fırsatı

Ankara Keçiören Belediyesi, dolar bozduran vatandaşa araba sahibi olma fırsatı veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dolarlarınızı bozdurun çağrısı sonrası harekete geçen Keçiören Belediyesi, "Milli Paramız, Milli Davamız" kampanyası ile Volkswagen marka otomobil hediye edecek.

Keçiören Belediyesi'nden dolar ve euro bozdurana araba fırsatı
13 Aralık 2016 Salı 17:30

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, “Milli Paramız, Milli Davamız” kampanyası ile dolar bozduran bir Keçiörenliye araba hediye edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Doları bozdurun Türk Lirası kullanın" çağrısı sonrasında harekete geçen Belediye Başkanı Mustafa Ak, 100 dolar veya 100 euro bozuran şanslı bir Keçiörenliye Volkswagen marka otomobil hediye edecek.

Keçiören Belediyesi resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Keçiören Belediyesi örnek bir kampanya başlattığı ifade edildi. Kampanyanın açılış törenine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuşun eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş da katılırken, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın başlattığı “Milli Paramız, Milli Davamız” kampanyası kapsamında en az 100 Dolar veya 100 Euro bozduran bir Keçiörenli Volkswagen marka otomobil kazanacağı belirtildi. 

Kampanya ne zaman başlıyor?

Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın başlattığı kampanya 15 - 31 Aralık 2016  tarihleri arasında gerçekleşecek. Kampanya sonrasında çekiliş yapılacak ve milli parasına sahip çıkan Keçiörenliler arasından bir kişi 1974 klasik model, nostaljik 1600 motor gücünde Volkswagen marka arabanın sahibi olacak.

2 Ocak’ta yapılacak çekilişe vatandaşlar en az 100 Dolar veya 100 Euro bozdurduğunu gösteren dekontu getirerek katılabilecekler.

Keçiören Belediyesi

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrıları neticesinde vatandaşlarımız ekonomik alanda başlatılmak istenen 15 Temmuz’un önüne geçmek için döviz bürolarına akın ettiğini belitti ve  dövizlerini bozdurarak milli para seferberliğini başlattıklarını söyledi.

Bu nedenle kampanyanın adını 'Milli Paramız, Milli Davamız' koyduklarını ifade eden Mustafa Ak, "Vatandaşımızı dövizini bozdurmaya ve ülkesine sahip çıkmaya çağırıyoruz. Ülke genelinde bir ekonomik seferberlik başladı, bizler de düzenlediğimiz kampanya ile bu seferberliğe katılıyoruz. Keçiörenli esnafımızın katkılarıyla belediyemize hibe edilen 74 model nostaljik Volkswagen marka aracımızı 100 Dolar veya 100 Euro bozduranlar arasında yapılacak çekiliş sonrası vereceğiz" dedi.

15-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampanyaya vatandaşların dilediği kadar katılabileceğini söyleyen Mustafa Ak, "2 Ocak'ta yapacağımız çekiliş sonrası aracımızı teslim edeceğiz. Burada hediyemiz sembolik. Amacımız milli paranın kullanılmasını ve yatırım aracı olarak da Türk Lirasının tercih edilmesini sağlamak" mesajını verdi.  



Çekiliş Seri Numaraları 15 Temmuz 2016 olarak başlayacak

Çekiliş biletlerinin seri numaralarını 15 Temmuz 2016 olarak başlattıklarını söyleyen Ak, "15 Temmuz  2016 tarihinde başlattıkları saldırıyı bugünde ekonomi silahını kullanarak gerçekleştiriyorlar. Bu yüzden bizde kampanyamızın biletlerinin seri numarasını 15 Temmuz 2016 olarak başlattık” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.