Kilis'e roket mermisi düştü

Kilis'e Suriye tarafından ateşlenen roket mermisi düştü.

Kilis'e roket mermisi düştü
22 Nisan 2016 Cuma 15:18

Kilis kent merkezinde bulunan  Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ne Suriye tarafından atılan Katyuşa tipi roket mermisi düştü. Roket mermisinin boş arayize düşmesi yürekleri soğuk su serpti.

Saat 14.30 civarında Suriye'de bulunan DAEŞ bölgesinden atılan roket mermisi  Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ne bulunan boş bir araziye düştü. Yaralanan veya ölen olmadığı olay sonrasında, bölgeye polis, sağlık ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kilis'e 3 gün önce 3 roket mermisi daha düşmüştü

Kilis'e s15 gün içerisinde 10'a yakın roket mermisi düştü. 3 gün önce, Suriye'den ateşlenen 1 roket mermisinin Kilis'e düşmesi üzerine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, olayda can kaybının olmadığını, 3 kişinin ise hafif yaralandığını açıkladı. Roket mermilerinin Helvacıoğlu Mahallesi'ndeki bir evin çatısına düşerek  patlaması sonucunda çatıdaki odunlar tutuştu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Bu olaydan yaklaşık 5 dakika sonra Suriye'den ateşlenen 2 roket mermisinden biri aynı mahalledeki Bilal Habeşi Camisi'ne ait tuvalete, diğeri de

Kilis Mezarlığı yakınındaki boş araziye düştü.


Etiketler; #kilis roket
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.