Konya'da kaza: 3 ölü, 1 yaralı

Konya'da yolun karşısına geçen otomobil yolcu minibüsü ile çarpıştı. Kazada 3 kişi ölürken, 1 kişide yaralandı.

Konya'da kaza: 3 ölü, 1 yaralı
27 Ocak 2016 Çarşamba 09:01

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesinde karşı şeride geçen otomobil ile yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirirken,1 kişi de yaralandı.

Gece saat 23.30 civarında Selçuklu ilçesi Otogar Kavşağı Alt Geçidi'nde sürücüsünün kimliği belli olmayan 42 CNG 47 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetti.Yolun karşısına geçen otomobil, Yeni Otogar-Kampüs seferini yapan Emre U. kontrolündeki yolcu minibusü ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza da otomobil içerisinde bulunan Orhan Zaladin ve Ayşegül Güler ağır yaralandı. 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederek hastaneye kaldırdı. Otomobil içerisinde bulunan 3 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü. Minibüs sürücüsü Emre U. ise hastaneye sevkedilerek tedavi altına alındı. Kazanın şiddeti ile otomobilin motoru yola savrulurken, otomobil hurdaya döndü. Kaza nedeniyle  karayolu araç trafiğine bir süre kapalı olurken, ekiplerin yaptığı incelemeler sonrası trafiğe açıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.