Lise'nin kazan dairesinde korkunç patlama- Yaralılar var

İzmir'in Gaziemir'deki Abdülhamit Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kazan dairesinde, ilk belirlemelere göre doğalgaz sıkışmasından kaynaklı patlama meydana geldi. Aralarında öğrencilerin de bulunduğu 5 yaralı, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. DHA'nın haberine göre ise patlama sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Lise'nin kazan dairesinde korkunç patlama- Yaralılar var
06 Şubat 2018 Salı 13:35

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir okulun kazan dairesinde patlama oldu, olayda yaralıların bulunduğu belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Bugün saat 12.00 sıralarında, Gaziemir ilçesi Sarnıç Mahallesi'ndeki Abdulhamit Han Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nin doğal gaz kazanı, büyük bir gürültüyle patladı. Okulda derslerin işlendiği sırada meydana gelen patlama, büyük paniğe neden oldu.

İlk belirlemelere göre doğalgaz sıkışması kaynaklı patlama sonrası küçük çaplı yangın çıktı. İhbar üzerine okula, çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürülürken, öğrenciler tahliye edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

Patlama sonucu aralarında öğrencilerin de bulunduğu yaralılar, ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Haberi duyan veliler ise endişeyle okula koştu ve çocuklarına ulaşmaya çalıştı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, "Okulda doğalgaz kazanında bir patlama meydana geldi, bir kaç yaralımız var. Öğrencilerimiz tahliye edildi." açıklamasında bulundu.

Bir Kişi Hayatını Kaybetti

DHA'nın haberine göre ise, olayda bir kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybeden kişinin kimliği hakkında herhangi bir açıklamanın henüz yapılmadığı da kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.