Manisa'da Deprem! Manisa bikez daha sarsıldı!!!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.HAARP projesiyle depremin yapıldığı söyleniyor. Pentagon'un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan önemli bir projedir. Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı  HAARP; Amerika Birleşik Devletleri Silahlı Kuvvetleri, Deniz Kuvvetleri ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen iyonosferin özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska'da sürdürülen çalışma

Manisa'da Deprem! Manisa bikez daha sarsıldı!!!
15 Eylül 2016 Perşembe 15:00

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi'nden yayınlanan verilere göre, Manisa'nın Akhisar ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 

Saat 11.15'te yerin 11.9 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde ilk belirlemelere can ve mal kaybı yaşanmadı.
 

12 Eylül tarihinde yaşanan Manisa depremiyle ilgili sosyal medyada sarsıcı bir iddia paylaşıldı. Sosyal medya kullanıcılarının haritayla desteklediği iddialarına göre, Manisa depremi yapay olarak HAARP teknolojisiyle yapılmış olabilir.

MERKEZ ÜSLERİ AYRI NOKTALARDA

Bazı komplo teoresyenlerinin de belirttiğine göre Manisa'da 12 Eylül tarihinde art arda yaşanan birçok deprem, normal doğa koşullarında gerçekleşebilecek depremden çok daha fazla meydana geldi ve depremlerin merkez üslerinin ayrı noktalar olması da bu iddiaları destekliyor. Tabii net olarak bu iddiaların doğru olduğunu söylenmesi mümkün değil zira şu anda ortada net bir kanıt da yok.

Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı  HAARPAmerika Birleşik Devletleri Silahlı KuvvetleriDeniz Kuvvetleri ve Alaska Üniversitesi tarafından ortak yürütülen iyonosferin özelliklerini ve davranışlarını araştırmak üzere Alaska'da sürdürülen çalışma. Bu fikir, ilk kez Sırp asıllı ABD'li bilim adamı Nikola Tesla tarafından ortaya atılmıştır.

Bu projenin hayata geçirilmemesi için birçok ülkede kampanyalar olmuştur. Çünkü HAARP projesi iklim kontrol ve yapay deprem silahı olarak kullanılabilme iddialarından dolayı çok tartışmalı bir konu halini almıştır.

HAARP, Pentagon'un kontrolünde ve ABD ordusunun hizmetinde olan önemli bir projedir.


Alaska'daki HAARP antenleri

Alaska'daki merkezde şu anda, yüksek frekansta radyo sinyali yayınlayabilen toplam 180 adet anten bulunmaktadır. Bunların yanı sıra, çok yüksek frekanstaki sinyallerle ilgili çalışmalarda kullanılacak olan bir radarın yapılması da planlanmaktadır.

HAARP projesi kapsamında, iyonosferin ısıtılması yoluyla VLF (çok düşük frekans) dalgaları da üretilmektedir.

Elektromanyetik dalgalar üzerine birçok deneyin yapıldığı bu alan uçaklar için çok tehlikelidir. Bu yüzden HAARP tesislerinde, uçak kontrol sistemi kurulmuştur. Herhangi bir uçağın yaklaşması durumunda antenlerin faaliyetleri otomatik olarak durdurulmaktadır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.