Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı - Devam edecek

Meteoroloji'den bir uyarı daha geldi. Kuvvetli yağışlar devam edecek. İstanbul ve Ankara'da da yağışlar etki gösterecek.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı - Devam edecek
05 Haziran 2017 Pazartesi 09:52

İstanbul'da dün gece saatlerinde sağanak yağış başladı. Meteoroloji tahminlerine göre İstanbul'da yağışların devam edecek. 

Ülkemizin iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçmesi bekleniyor. 

Yağışlar nedeniyle uyarıda bulunan Meteoroloji, oluşabilecek su baskını, ani sel, ulaşımda aksamalar, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.