Osmaniye'de fabrikada gaz sızıntısı! Ölü ve yaralılar var!

Osmaniye'de bir fabrikada gaz sızıntısı meydana geldi. Gaz sızıntısından kaynaklı olarak edinilen ilk bilgilere göre ölen ve yaralananlar var. Gaz sızıntısı ile ilgili ilk olarak patlama olduğu söylenmişti.

Osmaniye'de fabrikada gaz sızıntısı! Ölü ve yaralılar var!
07 Nisan 2017 Cuma 15:30

Osmaniye'de bir fabrikada gaz sızıntısı oldu. Osmaniye demir çelik fabrikasında meydana gelen sızıntıda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.

Gelen ilk bilgilerde fabrika'da nedeni belirlenemeyen bir patlama olduğu belirtilmişti.

Sızıntıdan zehilenen 1 işçinin yaşamını yitirdiği ve bazı işçilerin de yaralandığı öğrenildi.

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Baştuğ Metalürji A.Ş.'de gaz sızıntısı meydana geldi. Fabrikadaki flor gazı sızıntısından zehirlenen 1 işçi hayatını kaybetti, 3 işçi yaralandı.

Saat 14.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi'ndeki demir-çelik işleyen tesiste bilinmeyen bir nedenle sızan flor gazından işçiler etkilendi. Gazdan zehirlenen işçiler ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak 1 işçi kurtarılamadı, 3 işçi ise tedaviye alındı.

Tesiste sızıntıya karşı çalışma yapılmaya başlandı.

İlk gelen bilgiler demir çelik fabrikasında patlama meydana geldiği yönündeydi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.