Otomobil, harfiyat kamyonu ile çarpıştı: 1 ölü

İzmit Kandıra yolunun Çubuklu mevkinde trafik kazası meydana geldi. Saat 16.00 civarında İzmit yönüne ilerlemekte olan otomobilin hatalı sollama yatması sonucu karşı yönden gelen kamyon ile çarpıstı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, yanında oturan arkadaşı ağır yaralandı.

Otomobil, harfiyat kamyonu ile çarpıştı: 1 ölü
12 Kasım 2015 Perşembe 21:30

İzmit Kandıra yolunun Çubuklu mevkinde trafik kazası meydana geldi. Saat 16.00 civarında İzmit yönüne ilerlemekte olan otomobilin hatalı sollama yatması sonucu karşı yönden gelen kamyon ile çarpıstı. Emrullah Balcı yönetimindeki 26 E 3450 plakalı otomobil çarpmanın etkisiyle ağır hasar aldı. Araç içerisinde bulunan Enes Zarifoğlu ve Emrullah Balcı kaza sonrası ağır yaralandı. Araç içerisinde sıkışan otomobil sürücüsü, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı. Hemen Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürülen Balcı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Otomobil içerisinde bulunan Enes Zarifoğlu ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.


41 FA 550 plakalı harfiyat kamyonunun sürücüsü İlhan Efe kazanın nasıl olduğunu anlattı. Efe, Emrullah Balcı kontrolündeki otomobilin hatalı sollama yaptığını ifade ederek, 'Otomobil bir anda sollamaya çıktı, şeridime girerek aracıma çarptı. Yapabileceğim birşey yoktu' dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.