Otomobil TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Antalya'da bir otomobilin tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Otomobil TIR'a arkadan çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
24 Aralık 2015 Perşembe 01:09

Antalya'da bir otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Antalya-Alanya D-400 karayolunda Antalya istikametinde seyir eden Cüneyit Alp hakimiyetindeki 48 GF 033 plakalı otomobil, Süral Kavşağı'nda aynı istikametteki Fahrettin Güzel hakimiyetindeki 61 K 12247 plakalı TIR'a arkadan çarptı. 

Meydana gelen trafik kazasında, otomobilde bulunan 3 kişiden, 40 yaşındaki otomobil sürücüsü Cüneyit Alp olay yerinde yaşamını yitirdi. Otomobildeki diğer 2 kişi, Burak Semerci ve Cem Doyuran ise yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Serik Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Cüneyit Alp’in cenazesi savcının incelemesinin ardından Manavgat Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.