'PKK'nın Renklerinde Tespih' Çankırılıları ayağa kaldırdı!

Çankırı'da iki genç, bir seyyar satıcıya üzerinde terör örgütü logosu ve renkleri bulunan tespih sorunca ortalık fena karıştı. Gençler linç edilmekten son anda kurtarıldı.

'PKK'nın Renklerinde Tespih' Çankırılıları ayağa kaldırdı!
27 Haziran 2016 Pazartesi 11:19

Çankırı'da bir seyyar satıcıya, üzerinde terör örgütü renkleri ve logosu bulunan tespih soran iki genç, linç edilmekten son anda kurtuldu.

Çankırı'da, terör örgütü renklerinde tespih soran gençler ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.

İddialara göre, M.Ç. (27) ve B.Ç. (22), gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Sokağı üzerinde bulunan belediye iş merkezi önünde tespih satan vatandaştan, üzerinde sarı, kırmızı ve yeşil renklerinde terör örgütü logosu bulunan tespih istedi. Bunun üzerine satıcı ile gençler arasında yaşanan gerginlik, çevredeki vatandaşların da müdahalesiyle bir anda büyüdü.

Olay yerine gönderilen polis ekipleri, linç edilmek istenen iki genci oradan uzaklaştırarak bir apartmana soktu. Kalabalığın artması üzerine olay yerine gelen takviye ekipler iki kişiyi emniyet müdürlüğüne götürdü. Olayın halk arasında hızla yayılması üzerine toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, emniyet müdürlüğüne yürüdü.

Grubu dağıtmak isteyen polis ekipleri havaya ateş açtı. Polis ekipleri tarafından Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu Şehit Üsteğmen Erdem Öztürk Sokağı'nın girişleri tutularak trafiğe kapatıldı.

Toplanan grup yaklaşık 2 saat sonra dağıtıldı. M.Ç. ve B.Ç.'nin Çankırı'ya iş bulmak için geldikleri öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.