Sahte dolar basan PKK'lılar yakalandı

İstanbul'da sahte para basıp terör örgütü PKK'ya finansal destek sağlayan 2 kişi Terörle Mücadele Şube Ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sahte dolar basan PKK'lılar yakalandı
20 Ocak 2016 Çarşamba 22:05

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarlar her ilde sıkı bir şekilde devam ediyor. Terörle Mücadele Şube Ekipleri, İstanbul'da terör örgütü PKK üyelerinin bastığı ve örgüte finansal destek sağladığı öğrenilen iki örgüt üyesini gözaltına aldı. 

İstanbul Ataşehir'de bir alışveriş merkezinde ekiplerin 'dur' ihtarına uymayan ve kaçan süpheliler kısa sürede yakalandı. Yakalanan şüphelilerin üst aramalarında ekipler, sahte dolarlar buldu. Şüphelilerin sorgularının ardından Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne gönderileceği belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.