Şehit Başsavcı soruşturmasında kamyon şoförü ve sahibi tutuklandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin ölümüne neden olan kamyon şoförü Uğur Tufan ile kamyon sahibi Zeki A. tutuklandı.

Şehit Başsavcı soruşturmasında kamyon şoförü ve sahibi tutuklandı
14 Mayıs 2017 Pazar 20:15

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin hayatını kaybettiği trafik kazası ile ilgili açılan soruşturmada 2 tutuklama işlemi gerçekleştirildi. Emniyet işlemleri tamamlanan Hafriyat yüklü kamyonun şoförü Uğur Tufan ile kamyon sahibi Zeki A, "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevki yapılan şüpheliler, savcılıktaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaza nedeniyle olay yerinden kaçan kamyon şoförü Uğur Tufan, emniyet ifadesinde korktuğu için kaçtığını dile getirdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.