Tek kişilik dev kadro!

Beytüşşebap'ta göreve başladığı günden bu yana teröre karşı dimdik duruşuyla gündemden düşmeyen Kaymakam Kadir Güntepe hem bölge halkının hem de tüm Türkiye'nin gözbebeği oldu.

Tek kişilik dev kadro!
16 Ocak 2016 Cumartesi 00:40

Güneydoğuda teröre karşı verdiği mücadele ile adından sıkça söz ettiren Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe icraatleri ile bölgedeki terör faaliyetlerini azaltma konusunda oldukça iddialı.

Bir yandan bölge halkını sevgiyle kucaklayan, öte yandan PKK terör örgütüne ilçede göz açtırmayan Kaymakam, hem bölge halkı hem de tüm Türkiye tarafından kısa sürede sevildi.

Sosyal medya hesabından her daim birlik ve beraberlik vurgulu iletiler gönderen Kadir Güntepe terör örgütünün tehditlerine de kulak asmıyor. Askeri ve polisiyle iç içe verilen mücadelede onlara destek olan, en kritik noktalarda dahi onları yalnız bırakmayan Kaymakam gerçek bir duruş sergiliyor.

Geçtiğimiz günlerde taş, toprak ve çeşitli aletlerle yolu kapatan terörist grubun tuttuğu yolu açmayan HDP'li belediyeye resmî yazı göndererek yolu açmasını, açmadığı takdirde de iş makinalarına el koyacağını bildirdi.

beytüşşebap kadir güntepe

Söz konusu belgede, kapatılan yolun derhal trafiğe açılması konusunda ifadeler bulunurken, aksi takdirde iş makinelerine el konacağı ve yolun Kaymakamlık araçlarınca trafiğe açılacağı yönünde uyarılar yer aldı.

Biz de Kamu Saati olarak bu zor görevde Kaymakamımızın yanında olduğunu bir kez daha bildirir, memleketin böyle yürekli, genç idarecilere ihtiyacı olduğunu sözlerimize ekleriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İrfan - 9 yıl önce
Başarılı çslışmakatında her zaman yanında ve duacıyız
Avatar
istanbul - 9 yıl önce
Helâl süt emmis belli ki.
Avatar
Yavuz - 9 yıl önce
Orada görev yapan tüm vatan evlatlarının Allah yardımcısı olsun.