Yeğenini öldürüp intihar etti

İzmir Çiğli'de bir kişi, 23 yaşındaki yeğenini öldürdükten sonra intihar etti.

Yeğenini öldürüp intihar etti
25 Ocak 2017 Çarşamba 19:59

2005 yılında Muhammet Özütok'un öldürülmesiyle ilgili cezaevine giren Turan Sert(35), yaklaşık 5 ay önce tahliye edildi. Sert, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki bir kafede kasiyer olarak çalışan yeğeni Şeyma Soyuipek (23) ile birlikte, dün Sabah saatlerinde Egekent Semti 8846 Sokak'taki bir daireyi kiraladı. Akşam saatlerinde daireye gelen ev sahibi, kira kontratını imzalatmak için Sert ile yeğeninin bulunduğu evin zilini çaldı. 

Kapı açılmayınca kendi anahtarını kullanarak açmaya çalışan ev sahibi, ev sahibi kapıyı açamayınca durumdan şüphelenerek polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri çilingir vasıtasıyla kapıyı açarak eve girdi. Eve giren polis ekipleri, dairenin salonunda Şeyma Soyuipek ile amcası Turan Sert'in cansız bedenleri ile karşılaştı.

ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETMİŞ

Evde inceleme yapan polis ekipleri, Turan Sert'in yeğenini tabancayla vurduktan sonra intihar ettiğini belirledi. Tabanca, Sert'in cesedinin yanında bulundu. 

Acı haberi alan ailenin yakınları sinir krizi geçirdi. Sert ve yeğeninin cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yeğenini öldürüp intihar eden Sert'in, neden ev kiraladığı ve ikili arasında ne yaşandığı ise henüz tespit edilemedi.

Bu arada, Şeyma Soyuipek'in babasının bir süre önce, Sert olan soyismini değiştirdiği öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.