YÖK Başkanı ve kurul üyeleri öğrenciler ile buluşacak

YÖK Başkanı Yekta Saraç ve kurul üyeleri, ilki 19 Kasım 2015'te Bartın Üniversitesi'nde gerçekleşicek söyleşilerde üniversite öğrencileri ile buluşacak. Söyleşide öğrenciler duygu ve düşüncelerini özgür bir biçimde ifade etme imkanı bulacak.

YÖK Başkanı ve kurul üyeleri öğrenciler ile buluşacak
15 Kasım 2015 Pazar 23:45

YÖK Başkanı Yekta Saraç  ve kurul üyeleri, ilki 19 Kasım 2015'te Bartın Üniversitesi'nde gerçekleşicek söyleşilerde üniversite öğrencileri ile buluşacak. Söyleşide öğrenciler duygu ve düşüncelerini özgür bir biçimde ifade etme imkanı bulacak.


Etkinlikler içerisinde Prof. Dr. Namık Sinan Turan 'İki Ses Bir Dünya: Ümmü Gülsüm ve Feyruz, Orta Doğu'da Müzik ve Toplum' konulu bir söyleşi yapacak.

Her ay düzenlenmesi planlanan söyleşilere, felsefe, spor, edebiyat, tarih, sosyoloji, psikoloji, tasavvuf konularında ünlü kişilerin ve uzmanların katılacağı belirtiliyor. 'Kültür-Sanat Söyleşileri' egitim ve öğretim dönemi sonunda Ankara'da kapanış programı düzenleyip son bulacak.


YÖK bu söyleşilerle gençlerin, digital yapı, yüksek teknoloji, sosyal medya gibi kavramlar hakkında ve geçmiş ile gelecek arasında bağ kuran kültür ve sanat dünyasıyla tanışmasına destek olmayı hedefliyor.


Etiketler; #yök
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.