Yüksekova Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Mahmut Kaşıkçı kimdir?

Yüksekova belediye başkanlığı görevine atanan Mahmut Kaşıkçı kimdir? DBP'li Eşi Başkan Vekili Adile Kozay'ın tutuklanmasından sonra Yüksekova belediye Başkanlığı'na Mahmut Kaşıkçı kayyum olarak atandı.

Yüksekova Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Mahmut Kaşıkçı kimdir?
19 Aralık 2016 Pazartesi 13:30

3 Aralık 2016 tarihinden itibaren yürütülen soruşturma kapsamında Yüksekova Belediyesi'ne operasyon düzenlendi. Operasyon sonrasında Yüksekova Belediye Eş Başkan Vekili Adile Kozay tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kozak'tan boşalan koltuğa ise Yüksekova İlçe Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı kayyum olarak atandı. Peki Mahmut Kaşıkçı kimdir?
 

Mahmut Kaşıkçı Kimdir?

Mahmut Kaşıkçı, 1971 doğumlu olan Kaşıkçı Osmancık Lisesi’nden mezun  oldu. 1993 yılında da İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitren Kaşıkçı,  Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü Ankara ve Adana Bölge Müdürlüklerinde Vergi Denetmeni olarak çalıştı. 2002 tarihinde Çorum Valiliği’nde Kaymakam adayı olarak göreve başlayan kaşıkçı,  Samsun Vezirköprü'de kaymakam olarak görev aldı. 4 buçuk yıl görev yapan Kaymakam Mahmut Kaşıkçı'nın Hakkari'nin Yüksekova Kaymakamlığı'na atanmıştı. 1971 doğumlu olan Mahmut Kaşıkçı, evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.