Zonguldak Ereğli'de LYS haftasında davul çalınması yasaklandı

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, LYS haftasında ilçede Ramazan davulu çalınmayacağını açıkladı.

Zonguldak Ereğli'de LYS haftasında davul çalınması yasaklandı
07 Haziran 2017 Çarşamba 20:23

Zonguldak'ta Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal,  onbinlerce adayın katılacağı 2017 LYS günleri için önemli bir karara imza attı. 10-11 ve 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) öncesinde ilçede Ramazan Davulu çalınmayacak.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Belediye Meclisinin Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen haziran ayı toplantısında, 10-11 ve 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak LYS'ye girecek adaylara başarılar diledi. Sınav günleri, 31 mahallede 45 davulcunun davul çalmayacağını belirtenUysal, "Sınav haftasında geceleri 31 mahallemizde görevli 45 davulcu, sınava girecek adayların uykusunu bölmeme ve yeni güne sağlıklı uyanabilmeleri için görev yapmayacak. Halkımızı bu konularda anonslar yöntemi ile bilgilendireceğiz." dedi.

Uysal, ilçede ramazan ayı nedeniyle günlük bin 500 kişiye iftar sofrası hazırlandığını ve yine ihtiyaç sahiplerine yardımların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.