Adana'da kar maskeli cinayet

Adana Seyhan İlçesi'nde yaşanan olayda kar maskeli bir kişinin Nermin Hügül'ü sokak ortasında kovalayarak sıkıştırdığı apartmanın girişinde pompalı tüfekle 3 el ateş ederek öldürdü.

Adana'da kar maskeli cinayet
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Adana Seyhan İlçesi'nde yaşanan olayda kar maskeli bir kişinin Nermin Hügül'ü sokak ortasında kovalayarak sıkıştırdığı  apartmanın girişinde pompalı tüfekle vurarak öldürdü. 

Adana'nın Seyhan ilçesinin Yeşilyuva mahallesinde meydana gelen olayda görgü tanıklarının anlattıklarına göre, kar maskesi takmış bir kişinin Hügül'ü kovaladığını, 3 katlı apartmana sığınan kadının, saldırgan tarafından vurulduğu belirtildi. Vücuduna 3 kurşun isabet etmesi sonucunda Nermin Hügül'ün bina girişinde öldüğü ifade edildi.

Nermin Hüğül'ün 2 Göğsüne ve 1 koltuk altına ateş ederek öldüren yüzü maskeli saldırgan, olay yerinden kaçtı. 

İhbar üzerine mahalleye gelen polis ekipleri, olay yerinde delil topladı. Daha sonra mahalle sakinlerinin ifadesine başvuran polis olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.