AK Parti seçim minibüsü kaza yaptı: 2'si ağır 5 yaralı

AK Parti seçim minibüsü Manisa'da bir otomobil ile çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

AK Parti seçim minibüsü kaza yaptı: 2'si ağır 5 yaralı
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

AK Parti seçim minibüsü Manisa'da bir otomobil ile çarpıştı. Kazada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2 kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Manisa'da Bursa-İzmir Yolu'nda saat 20.00 sularında AK Parti seçim minibüsü ile bir otomobil çaprıştı. Selimşahlar kavşağında 45 F 3215 plakalı AK Parti seçim minibüsü ve 45 M 7508 plakalı otomobil kaza yaptı. Kazada Semih Demirler, Serap Demirler, Havva Demirler, Emine Pehlivan ve Arzu Pehlivan yaralandı. Yaralanan 5 kişi olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kaza sonrası yolda trafik tek şeritten devam etti.

Yaralanan 5 kişiden Serap Demirler ve Emine Pehlivan'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.